به مناسبت هفتهی داوطلبان محک و روز جهانی داوطلب
کودکان مبتلا به سرطان در مؤسسهی محک پیتزای سالم پختند
کودکان مبتلا به سرطان با حضور یک سرآشپز ایتالیایی، پیتزای سالم پختند.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، به مناسبت هفتهی داوطلبان محک و روز جهانی داوطلب، «ژوزپه پلوسو» سرآشپز ایتالیایی در مؤسسهی خیریه محک حاضر شد و به همراه داوطلبان و کودکان مبتلا به سرطان، پیتزای ایتالیایی پخت.
بنابر اعلام روابطعمومی مؤسسهی خیریهی محک، در این مراسم که با همراهی سفارت ایتالیا برگزار شده بود، کودکان محک به همراه والدین خود خمیر درست کردند و پخت یک پیتزای ایتالیایی با مواد مورد تأیید کارشناسان تغذیهی بیمارستان محک را تجربه کردند.
اگرچه پیتزایی با زیتون، روغن زیتون، سس گوجه و پنیر و بدون سوسیس و کالباس برای کودکان محک ظاهری ناآشنا داشت، اما پس از آمادهشدن پیتزا همه آن را با اشتها خوردند و گفتند که پیتزای بسیار خوشمزهای است.
گفتنی است در کنار این برنامه، یکی از هنرمندان هنرهای آئینیسنتی بهصورت داوطلبانه به همراه عروسک «مبارک» در این مراسم حاضر شد و سپس به بخشهای مختلف بیمارستان سر زد تا لحظههای شادی را برای کودکان مبتلا به سرطان رقم بزند.
مؤسسه خیریهی محک در تلاش است تا با بهرهمندی از تخصص و همراهی کارکنان، داوطلبان و پزشکان خود، فرایند درمان کودکان مبتلا به سرطان را تسهیل کند تا آنها شادمانهتر روزهای سخت درمان را سپری کنند. محک از ابتدای فعالیت تاکنون از حضور داوطلبان در کنار کارکنان بهره برده است و در حال حاضر بالغ بر هزار داوطلب فعال در این سازمان حضور دارند. براساس گزارش عملکرد سالانهی مؤسسهی محک، کار داوطلبان در سال ۱۳۹۴ با بیش از ۱۴۵هزار ساعت فعالیت با رشد 3/25درصدی نسبت به سال ۱۳۹۳ همراه بوده است که این امر نشان از توجه یاوران و نیکوکاران به فعالیت داوطلبانه دارد.