یک خبر خوب برای بچههای عاشق شکلات!
روش تازهای برای شیرینکردن شکلات با شکر کمتر!
شرکت «نستله» بهتازگی موفق به شناسایی راهی برای کاهش 40درصدی میزان شکر در شکلاتها شده است.
به گزارش خبرگزاری ایسنا و به نقل از سایتک، شرکتهای غذایی برای تولید شیرینیهای سالمتر از سوی دولت، سازمانهای بهداشتی و خریداران تحت فشار هستند.
در این میان نستله توانسته فرآیندی را طراحی کند که ساختار شکر مورد استفاده در دستور تهیهی مواد غذایی را تغییر میدهد تا مقادیر کم آن از شیرینی بیشتری برخوردار باشد. با این روش، ساخت آن بیشتر با استانداردهای کنونی جامعه منطبق خواهد شد.
این شرکت اطلاعات زیادی در مورد فرمول مورد استفاده در این روش ارائه نکرده، اما گفته که در سال 2018 تولید این نوع شیرینیجات را آغاز خواهد کرد.
نستله تنها شرکتی نیست که به دنبال تغییر دستورهای تهیه به منظور تولید مواد غذایی سالمتر است. سایر تجارتهای بزرگ مانند شرکت «پپسی» نیز به دنبال روشهای مشابه هستند.
به دلیل افزایش نرخ چاقی و ابتلا به دیابت، کشورهای انگلیس، مکزیک و برخی ایالتهای آمریکا به وضع مالیاتهایی بر شکر پرداختهاند تا مردم را از خرید شیرینیجات دلسرد کرده و در نتیجه با دیابت و چاقی بهویژه در کودکان مبارزه شود.
نرخ ابتلا به دیابت نسبت به سال 1980 میلادی حدود چهاربرابر افزایش یافته و باورها بر است که شرکتهای مواد غذایی تا حدی برای این وضعیت مقصر هستند.